Purinaviikonloppu

Posted by on Sep 8, 2009 in Blogi | 0 comments

Syyskuun ensimmäisenä viikonloppuna tuli odotetusti piipahdettua pariin otteeseen Purina-areenalla ATD:n ja HAU:n järjestämässä agilityviikonlopussa. Tuomarikaartiin oli lennätetty ulkomaanvahvistukseksi hollantilainen Ronald Mouwen.

Puheet ratojen vaikeudesta eivät olleet perättömiä, ainakaan sunnuntain tuloslistan viimeisen sarakkeen täyttöasteen perusteella.

Lauantaina tuli seurattua ulkosalla maksi-kolmosten menoa. Aurinko paistoi – ei siitä sen enempää 🙂

Vaikka alkuiltapäivän pilvetön taivas tarjosikin roppakaupalla raakaa valoa, olisi lopputulos monissa kuvissa voinut olla vielä karumman näköistä.

Useamman kerran on tullut hehkutettua Purinan hallin herkullista valaistusta sopivalla kelillä. Vaikka seuraava ruutu ei sisällöllisesti ole erikoisimmasta päästä, omaan silmään valo on kyllä kenties parasta mitä on halleissa tullut todistettua – etualalla pehmeää, mutta silti sopivasti varjoja tuottavaa ja taustalla hieman himmeämpää.

Sopii toivoa, että joskus vastaavalla valolla kennolle tarttuu vielä tiiviimpi ja (jos suinkin mahdollista) repäisevämpi kuva.

Lopuksi vielä ote sunnuntain menosta sisältäen päätöntä menoa, corgienergiaa, sekä hiljaista hetkeä, ei tosin samassa kuvassa.

Lauantain kuvat: http://koirakuvat.kuvat.fi/kuvat/2009-09-05+syysskabat/

Sunnuntain kuvat: http://koirakuvat.kuvat.fi/kuvat/2009-09-06+syysskabat/

VN:F [1.9.22_1171]
Arvostele kirjoitus
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

[ + ]