Riihimäellä nähdään punaista

Posted by on Oct 4, 2009 in Blogi | 0 comments

Lokakuun ensimmäinen lauantai kului suurelta osin Riihimäen agility ry:n pitkähkössä kisassa. Kisapaikkana oli RimA:n halli vanhan Hämeenlinnantien varrella. Kuvauksen kannalta halli oli sieltä mielenkiintoisemmasta päästä läpikuultavan peitteen ansiosta – joka tosin on puoliksi punainen. Luonnollinen seuraus on se, että aurinkoisella säällä puolet valosta on kotoisin Amsterdamin “palvelualueen” tienoilta. Vaikka maksit pääsivät aloittelemaan osuuttaan vasta syysauringon käännyttyä laskuun, valoa oli tarjolla huomattavasti enemmän kuin muutamaan ikkunaan turvautuvissa halleissa.

Oman tiimin peräänkatsominen jätti kuvaamismahdollisuudet muutamaan lyhyeen pätkään. Toisaalta on ihan lohdullista, että ruutujen määrä ei ollut samaa luokkaa kuin vaikkapa ATD:n Helsinkin piirinmestaruuskisoissa. Kuvien kehittäminen ei ole ihan suoraviivaista, kun puoliksi vahvaa punasävyisyyttä tai toisaalta natriumlamppujen oranssisuutta yrittää oikoa neutraalimpaan suuntaan.

Vaikka tämän kokoluokan halleissa yleisöalue onkin melko pieni rajoittaen varteenotettavia kuvauspaikkoja, vastaavan kokovalkoisella peitteellä tehdyn hallin osuessa omalle kohdalle aurinkoisen sään aikana päivä kuluu rattoisasti jättikokoisessa “lightboxissa“.

Kuvia tulee galleriaan myöhemmin, kunhan päivän kaksi starttia Kirkkonummen suunnalla on selvitetty.

VN:F [1.9.22_1171]
Arvostele kirjoitus
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

[ + ]