Hieman lisää valkoista

Posted by on Feb 25, 2010 in Blogi | 0 comments

…tai näiden linkkien mukaan harmaata. Talvikisat lähestyvät hiljalleen päätöstä, mutta jo aikaisemmin esillä olleella Jeff Cablella sekä Suomen omalla Kari Kuukalla ilmestyi blogeissaan muutama mielenkiintoinen postaus.

Muutama päivä sitten nostin esille alppilajien haasteellisuuden mahdollisten kuvaustilanteiden vähyyden kannalta. Kari Kuukka kirjoitti suurpujottelun osalta juuri samasta asiasta. Tosin hyvällä onnella kuvauspaikka sattuu olemaan tapahtumien kannalta juuri oikeassa paikassa:

-> http://kkuukka.wordpress.com/2010/02/25/vancouver-olympics-day-17-on-new-toys/

Kirjoituksessa on myös poikkeuksellisen paljon kalustoasiaa. Suurimmat merkit ovat järjestäneet kisoihin pro-palvelunsa, josta akkreditoidut kuvaajat saavat lainattua kalustoa joka lähtöön. Kommentteja löytyy muunmuassa uusimmasta 1D:n inkarnaatiosta, sekä parista telestä. Kehutusta 800 millistä ei tosin agilityssä olisi merkittävää hyötyä, ellei tavoitteena ole kuvata koirien ilmeitä naapurikunnasta.

Jeff Cablella on kirjoitukset mielenkiintoisesta USA:n ja Sveitsin jääkiekkoilusta sekä mallikkaat esimerkit pitkistä suljinajoista curlingin puitteissa. Lajina curling on varsin ihanteellinen pidemmille valotuksille.

-> http://jeffcable.blogspot.com/2010/02/curling-i-finally-made-it-out-to.html

Pienenä miinuksena varsinkin Jeffin jäälajien kuvat blogissa ovat kautta linjan vaikuttaneet yllättävänkin paljon alivalottuneilta tullakseen kisoihin päässeeltä kuvaajalta. Kuten kuiva hiekkakin, jää on sen verran kirkasta, että kameran valotusmittari hämääntyy taustan valoisuudesta, jolloin tuloksena on helposti tavallista latteampia kuvia.

VN:F [1.9.22_1171]
Arvostele kirjoitus
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

[ + ]