Pölyn keskellä

Posted by on Jun 14, 2010 in Blogi | 0 comments

Edellisestä kirjoituksesta on ehtinyt vierähtämään kokonainen kuukausi, kun muut askareet ovat poikkeuksellisesti vieneet kaiken ajan ja ajatukset. Haasteista on kuitenkin selvitty, ja ennen lähestyviä SM-kilpailuja onkin jälleen korkea aika päivittää kuulumisia.

Kesäkuun ensimmäisenä viikonloppuna vuorossa oli edellisten vuosien tapaan Helsingin suurimmaksi agilitykilpailuksi mainittu Stadi games. Kuten 2009, keli oli jälleen mainio. Tämän vuoksi viikonlopun suurin ongelma tuntui olevan ratojen päällä leijaillut sankka pölypilvi. Myös aitoja kaatanut puuskittainen tuuli tuntui täyttävän pään ja kameran kolot hiekalla.

Radat eivät juuri kuvauksen kannalta huippupaikkoja tarjonneet. Täydeltä terältä paistava kesäaurinko syö vielä oman osansa kuvakulmista joissa koirien ja kuskien ilmeistä saa jotain irti. Onneksi  vaalea hiekka alustana heijastaa hieman valoa alhaalta päin.

Kuvasaalis oli melko mittava lauantailta, ja sunnuntain kuvaston käsittely on itse asiassa vielä kesken. Ennen SM-viikonloppua pitäisi selvitellä myös pikaisesti AST:n kisoissa vierailun tuottamat kuvat. Alla muutama tunnelmapala Stadi games -lauantailta.

Teemu Linna ja borcol Deco (LAW)

Epäilevä Henri Luomala maxi-kolmoset

Heidi Karankon borcol Rico

Shelam Viivi (kotka)

Stadi games -kuvat kokonaisuudessaan löytyvät osoitteesta
http://koirakuvat.kuvat.fi/kuvat/2010-06-05+stadi+games/ .

VN:F [1.9.22_1171]
Arvostele kirjoitus
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

[ + ]