Agility SM 2013

Posted by on Jun 15, 2013 in Blogi | 0 comments

On jälleen agilityn SM-kilpailujen aika. Tänä vuonna mestaruudet ratkotaan Kirkkonummella. SM-viikonlopun tapahtumia raportoidaan paikan päältä Koirakuvien palvelun välityksellä yhteistyössä Suomen Agilityliiton kanssa. Kuvapalvelu käynnistyy perjantain iltakisoissa, ja jatkaa aina sunnuntain viimeisiin tunnelmiin saakka.

Tuoreimmat kisatapahtumat toimitetaan radan reunalta kuvina suoraan galleriaan sekä facebookiin että twitter-feediin (@koirakuvat). Olosuhteiden salliessa kisatapahtumia voi seurata suorana livestreamin välityksellä: http://www.koirakuvat.fi/live.html .

Kuvatoimisto päivystää osoitteessa
http://koirakuvat.kuvat.fi/kuvat/agility-sm-2013/.

Mobiililaitteista galleria on testattu toimivaksi ainakin ipadilla sekä iphonella, joten päivityksiä pystyy helposti seuraamaan myös paikan päältä. Muista seurata myös Agilityliiton tiedotusta facebookissa sekä twitterissä.

Viikonlopun jälkeen kuvasto laajenee kattavammaksi, kun kuvat käydään tarkemmin läpi. Alkuperäiskokoisia kuvatiedostoja voi lunastaa yksityistä käyttöä varten korvausta vastaan, esim. itselle tai seurakaverille muistoksi vuoden 2013 SM-kilpailuista.

Jännittävää kisaviikonloppua ja onnea kisaajille!

Jukka / Koirakuvat.fi
jukka (at) koirakuvat.fi

VN:F [1.9.22_1171]
Arvostele kirjoitus
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

[ + ]