Äänestysintoa kerrakseen

Posted by on Jan 5, 2010 in Blogi | 4 comments

Joulukuun puolesta välistä saakka käynnissä ollut Agilitykuva 2009 -äänestys on päättynyt. Kuvitelmissa oli alun perin, että äänestäneiden määrässä olisi hauska nähdä viidenkymmenen ylittävä lukema. Odotukset eivät aivan menneet oikeaan suuruusluokkaan, sillä viimeinen äänestäjä tuotti lopulliseksi äänimääräksi 302. Kiitos kaikille kiinnostuneille!

Agilitykuva 2009 -äänestyksen ykkönen. (klikkaa suuremmaksi)

Äänestyksen tulos ei jättänyt paljon arvuuteltavaa äänestäjien suosikista: yökisojen A-estettä suorittava dalmatialainen keräsi äänisaaliista lähes 40 prosenttia. Muut eniten ääniä keränneet olivat toisena Bordercollie keinulla (Kuva 1) sekä kolmanneksi viime metreillä kiilannut borderterrieri okserilla (Kuva 4). Voittajasta ei ollut epäselvyyttä, mutta sijojen 2 ja 5 kuvilla oli eroa vain kahdeksan ääntä. Lopulliset tulokset näkyvät alla.

Äänestystulokset kokonaisuudessaan. Ääniä annettiin 302 kappaletta.

Hämmästyttävän suuri osa äänestäneistä jätti myös yhteystietonsa arvontaa varten. Ennakoitua aktiivisemmasta äänestyksestä johtuen voittajia arvottiin suunniteltua kaksinkertainen määrä, eli kaksi kappaletta. Täysin sattumanvaraisesti suoritetun arvonnan onnekkaille on ilmoitettu sähköpostitse. Mikäli jostain syystä kuvauksia jää järjestämättä, arvotaan tilalle uusi voittaja.

Arpaonni suosi tällä kertaa ensimmäisenä novascotiannoutajan ja toisena snautseri/kelpiejoukkuetta. Onneksi olkoon!

Blogin varsinaiseen äänestykseen tulleet kommentit on siirretty tähän artikkeliin. Ehdokkaat ovat nähtävissä sivulla //www.koirakuvat.fi/2009/12/vuoden-2009-agilitykuva.html .

VN:F [1.9.22_1171]
Arvostele kirjoitus
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

4 Comments

  1. kuva nro 4 oli vauhdikas ja intoa täynnä

  2. Dalmiskuva oli huippu:

    Liian “löysä takki” heiluu niin hienosti ja se tausta!!!

  3. Vaikea valinta kahden kuvan välillä. Mutta kuvassa nro.3 on hienoa liike sekä kuvan värit.

  4. Ei kuva tuon lennokkaammaksi muutu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

[ + ]