Marraskisat

Posted by on Nov 14, 2010 in Blogi | 0 comments

Tänään kisattiin Purina-areenalla AgiTokoDogsin perinteisissä Marraskisoissa yhdet radat kakkosille ja kolmosille sekä kaksi ykkösluokan rataa. Kisoissa tuli piipahdettua pikaisesti kahteen otteeseen, aamupäivällä maxi-kolmosten aikana ja vielä illalla aikataulusta edellä alkaneiden maxi-kakkosten aikana.

Edellisviikonloppuun verrattuna aamupäivän auringonpaiste loi kullankeltaista tunnelmaa muutamassa välissä, mutta illan kisan aikana kuvaaminen oli totutusti  taiteilua vähimmän mahdollisen valotuksen rajoilla.

Demi, Kati Immonen

Nopeasti ilmestyneet tulosluettelot paljastavat, että harvinaisesti yhtään bordercollieta ei nähty palkintokorokkeella. Maxi-kolmosissa saatiin aikaan vain neljä puhdasta nollaa, ja nekin alle neljän ja puolen sekunnin ihanneajan alituksilla. Vimma olisi tosin ollut tänäänkin omalla kymmenluvullaan, mutta nopeimmalla viitostuloksella yllettiin vasta seitsemännelle sijalle.

Mini-kolmosissa Gwragged-kennel teki hattutempun kaikkien palkintosijojen mentyä parson-porukalle. Mukana oli myös maajoukkue-edustajat Anu ja Nekku.

Kuvat eivät vielä ole valmiit, joten blogi päivittyy niiltä osin. Alkuviikosta on myös infoa Pohjoismaiden mestaruuskisoista, jotka kisataan ensi viikonloppuna Kööpenhaminan laitamilla. Myös Koirakuvat on mukana PM-tunnelmissa toimittamassa kisoista tuoreimpia kuvia ja tuloksia!

[edit 17.11.2010]

Buffalle pitäisi luovuttaa vähintään serti käsittämättömän maukkaasta muffinsista!

[edit 18.11.2010]

Kuvat ovat valmiina Koirakuvien galleriassa osoitteessa http://koirakuvat.kuvat.fi/kuvat/2010-11-14+atd/ .

Emmi Lavikan borcol Step (ATD)

Ratatyöntekijät rentoutumassa

VN:F [1.9.22_1171]
Arvostele kirjoitus
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

[ + ]