Syksy saa

Posted by on Nov 2, 2010 in Blogi | 0 comments

Muutaman viikon tauon jälkeen on aika rikkoa radiohiljaisuus bloginkin puolella ja kerrata viime aikojen tapahtumia.

Päällimmäisenä loppuneen lokakuun tapahtumista täytyy tietenkin mainita Saksan MM-kisat, joissa suomalaisten mitalikantaa ylläpiti Suomalainen yksilöiden medi-pronssilla ja hopealle yltänyt medi-joukkue. Kultaa ei saatu kotiin tuotavaksi, mutta jännitettävää toki riitti kaikissa kisoissa.

Muiden menojen takia varsinaiseksi sukkuloinniksi muuttunut matka sujui jokseenkin odotetusti ilman suurempia yllätyksiä, vaikka unet jäivätkin vähiin.

Hallin mediapuolella tuntui olevan huomattavasti vähemmän porukkaa kuin esim. Helsingin kisoissa parin vuoden takaa. Vaihtoehtoisesti tiedotuksesta vastaavat olivat saaneet jo aikaisemmin viikolla tarpeekseen pressitilojen varsin omituisesta sijoittelusta paikkaan, josta hyvän yleisen näköalan lisäksi oli mm. kolmisen kerrosta kavuttavaa kenttätasolta työpisteelle, sekä mahdotonta seurata yleisölle näkyvää tulosseurantaa. Parannuslista ensi vuoden kisajärjestäjille on vielä kokoamatta…

Kotimaan puolella tuli mm-areenan jälkeen pistäydyttyä lähikisoissa Purinalla, missä ratkottiin tämän vuoden Friskies cupin kohtalo. Ylimääräistä mielenkiintoa finaaliradalle tuli myös siitä, että osa finaaliin selvinneistä ei tainnut olla selvillä omasta menestyksestään. Onnittelut ATD:lle mini- ja medi-voitoista. Maxien FC-mestaruus meni samaan osoitteeseen kuin säkäluokan suomenmestaruus, eli Sari Vähäniitylle ja Iiro-bortsulle.

Syysohjelmassa on ollut agilitytreenit uusissa ryhmissä – ja paikoissa, sekä koirien vapaata juoksuttamista. Lähimmässä näköpiirissä on parit Purinan kilpailut, toivottavasti muuten kuin talviajan tuomassa pimeydessä, sekä marraskuun lopulla pohjoismaiden mestaruuskisat.

VN:F [1.9.22_1171]
Arvostele kirjoitus
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

[ + ]