Agility SM 2012

Posted by on Jun 15, 2012 in Blogi | 0 comments

Kesäkuun puoliväli on käsillä, ja on jälleen aika ratkaista mitkä koirakot kruunataan agilityn Suomen mestareiksi vuodelle 2012.

SM-viikonlopun tapahtumia raportoidaan paikan päältä Tikkakoskelta Koirakuvien palvelun välityksellä totuttuun tapaan yhteistyössä Agilityliiton kanssa. Kuvapalvelu käynnistyy perjantain iltakisoissa, ja jatkaa aina sunnuntain viimeisiin tunnelmiin saakka.

Jos yhteydet toimivat odotetusti, tuoreimmat kisatapahtumat toimitetaan radan reunalta kuvina suoraan galleriaan sekä twitter-feediin, joka löytyy live-gallerian yhteydestä (twitter: @koirakuvat).

Kuvatoimisto päivystää osoitteessa
//koirakuvat.kuvat.fi/kuvat/agility-sm-2012/.

Mobiililaitteista galleria on testattu toimivaksi ainakin ipadilla sekä iphonella, joten päivityksiä pystyy helposti seuraamaan myös paikan päältä! Muista seurata myös Agilityliiton tiedotusta facebookissa sekä twitterissä.

Viikonlopun jälkeen kuvasto laajenee kattavammaksi, kun kuvat käydään tarkemmin läpi. Alkuperäiskokoisia kuvatiedostoja voi lunastaa yksityistä käyttöä varten korvausta vastaan, esim. itselle tai seurakaverille muistoksi vuoden 2012 SM-kilpailuista.

Jännittävää kisaviikonloppua ja onnea kisaajille!

Jukka / Koirakuvat.fi
jukka (at) koirakuvat.fi

Jari Suomalainen ja Frodo (SM2012)

VN:F [1.9.22_1171]
Arvostele kirjoitus
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

[ + ]