Koirakuvat.fi ?

Koirakuvat.fi on koiratapahtumien ja erityisesti agilityurheilun kuvaamiseen keskittynyt yritys.Koirakuvat tarjoaa kuvauspalveluita sekä kaupallisille toimijoille, yksityishenkilöille että seuroille. Näiltä sivuilta löydät lisätietoa Koirakuvien toiminnasta. Koirakuvien galleriasta löytyy laaja valikoima agility- ja tapahtumakuvia. 

Palveluita sekä arkistokuvia käyttävät lukuisat alan yritykset, suomalaiset sekä kansainväliset kaupalliset julkaisut, mm. Koiramme, Putkeen!, Agility Sports Bulletin, Agi.fi, Clean Run (USA), Om agility (SWE), Agility Live (GER), seurojen ja rotuyhdistysten julkaisut sekä tietenkin omistajat ja kasvattajat.

Koirakuvat toimii yhteistyössä Suomen Agilityliiton kanssa lajin arvokilpailuissa sekä muissa merkittävissä tapahtumissa. Koirakuvien galleria toimii kuvatoimiston tavoin kuva-arkistona, ja tarjoaa useissa tapahtumissa kuvia suoraan paikan päältä. Gallerian kuvat on varustettu koirakkokohtaisilla tiedoilla (kilpailunumerot, rotulyhenteet, seurat sekä koirien ja ohjaajien nimet). Gallerian haku toimii myös näiden tietojen pohjalta.

Valokuvauksen lisäksi Koirakuvien valikoimaan kuuluu myös kevyt videotuotanto sekä tapahtumien suorat verkkolähetykset.

Ota yhteys sähköpostitse osoitteeseen jukka at koirakuvat piste fi, jos olet kiinnostunut kuvauspalveluista, gallerian kuvista tai valokuvaamisesta yleensä.

Siirry galleriaan -> http://koirakuvat.kuvat.fi

– Jukka Pätynen

Huomioithan, että gallerian kuvat ovat tekijänoikeuden alaista materiaalia.

[ + ]