Purina-areenan pitkät varjot

Posted by on Jun 22, 2009 in Blogi | 0 comments


Muutaman viikon hiljaiselon vastapainoksi Purina-areenalla alkoi HAU:n järjestämä HAU Open, jossa parin viikon aikana pidetään maanantaisin ja keskiviikkoisin kisaavien ja möllien epäviralliset kilpailusarjat. Masentavan kylmän juhannuksen jälkeen olikin virkistävää päästä nauttimaan aurinkoisesta ja lämpimästä illasta radan varrelle. Osallistujamäärästä ei ole tarkempaa tietoa muuten kuin aikataulun puolesta – kisaavat medit pääsivät käynnistelemään omaa rataansa vasta iltakymmenen aikoihin.


Myöhäisestä ulkokisa-ajasta johtuen laskeva aurinko langetti pitkät varjot, joita ei toisaalta tullut juurikaan hyödynnettyä. Ylläolevassa yleiskuvassa erikoisemman valaistuskulman luoma tunnelma on kuitenkin melko poikkeuksellinen agilitykisoissa. Yksityiskohtana taustalla olevan hallin harmaa seinä värjäytyy varjossa taivaasta siroavan valon myötä sinertäväksi kuvan etualan paistatellessa kellertävässä ilta-auringossa.


Rata oli poikkeuksellisesti rakennettu niin, että toimitsijapiste jäi radan ympäröimäksi. Toivottuja elementtejä oli näin ollen mahdollista yhdistellä ruutuun – yllä harvinaisen lennokkaan noutajan etenemistä seuraamaan mahtui sopivasti kaksi ratahenkilökuntaakin.

Kisatapahtumien seuraamisen aktiivisuuteen vaikutti osittain oman joukkion osallistuminen illan radalle. Erityistä aihetta juhlaan ei tosin ollut, mutta liitettäköön loppuun vielä muodokas profiili ensimmäiseltä hypyltä.


Ensimmäisen kisan kuvia on esillä osoitteessa http://koirakuvat.kuvat.fi/kuvat/2009-06-22+hau+open/.

VN:F [1.9.22_1171]
Arvostele kirjoitus
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

[ + ]