Ylileveä kuljetus

Posted by on Mar 17, 2010 in Blogi | 0 comments

Muista kiireistä johtuneen muutaman viikon tauon jälkeen tuli jälleen pistäydyttyä Purina-areenalla kolmosluokan karkeloissa. Startteja oli päivän aikana reipas määrä, joskin paikalla tuli oltua medien ja maxien vaihteessa.

Kevään koittaminen alkaa olemaan tosiasia, joka sunnuntaina ilmeni näkyvin varoituksin katolta tippuvan lumen takia. Tästä on luonnollisesti se hyöty, että kattoikkunat olivat jo paljaat. Niinpä valoakin oli jo medien aikana kiitettävä määrä marras-joulukuun aikoihin verrattuna. Ero oli varsin merkittävä, koska valotuksen kanssa jäi jo vähän marginaaliakin, ja tarkennus alkoi päästä taas oikeuksiinsa. Toisaalta poistettavia kuvia oli joukossa vähemmän, joten kuvien “kehittämiseen” kului tästä syystä pidempään.

Kun valoakin oli runsaasti tarjolla, redanrakennustauolla oli hyvä mahdollisuus tehdä 360 asteen panoraama Purina-areenan maisemista. Lopullisesta koostetta rakennettaessa tietokone oli tosin totaalisen kyykyssä ennen kuin 73 megapikselin rimpsu oli valmiina. Levytilaakin kului vähintään riittävästi. Alla on esillä jollain tavalla järkevän kokoiseksi puristettu versio näkymästä – leveyttä on tosin vielä 4000 pistettä…

Purina-areena 360o

Purina-areena 360o. Avaa linkki uuteen ikkunaan (control+klik) nähdäksesi kuvan isompana.

Tavallisemaan kokoiset kisakuvat löytyvät osoitteesta
http://koirakuvat.kuvat.fi/kuvat/2010-03-14%20hskh/2010-03-14%20hskh%20medi3/ .

VN:F [1.9.22_1171]
Arvostele kirjoitus
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

[ + ]