Yhdeksän radan lauantai

Posted by on Apr 6, 2010 in Blogi | 0 comments

Perjantain tapaan Purina-areenan kisat jatkuivat lauantaina ykkös- ja kakkosluokkien hyppy- ja agilityradoilla. Näinpä useampi tunti tuli katsottua ja kuvattua kilpailuja. Nollia ropisi melkoinen määrä, ja järjestävänkin seuran menestys oli kohdillaan – luokkanousuja, puhtaita ratoja tai muuten näyttäviä esityksiä mahtui päivälle paljon. Iltaa kohti virheitä tuli radalla kasvava määrä, ja ihanneajan alittaneita nollaratoja tulikin enää kaksi jokaista kakkosluokkaa kohti.

Kolmosille omistettu perjantain kisapäivä tuntui aika kevyeltä lauantain yhdeksän seuratun radan rinnalla. “Oman” seuran kisoissa kuvaaminen oli kuitenkin varsin mukavaa pitkästä päivästä huolimatta, kun radanrakennustauoilla riitti tavallista enemmän juttuseuraa. Nähtiinpä radalla kisaamassa myös Agilityliiton keulahahmoja.

Ulkoruokintalinjalle perustetun buffetin tarjoilut maistuivat pidemmän päivän aikana mainiosti. Allekirjoittaneen lisäksi myös viimeisen rataantutustumisen aikana seurakaverin vahtiin jätetty aussie pysyi tyytyväisenä vohvelin taian alla, josta jo ehdittiin vitsailemaan uuden auspal- eli australianpallokoira-rodun syntymisellä…

Buffetin tarjoilut maistuivat aussiellekin...

... mutta ylimääräinen sentti maavaraa olisi tullut tarpeeseen 🙂 Tämä rima ei pysynyt ylhäällä.

Ykkös- ja kakkosluokkien suoraviivaisemmat radat eivät luonnollisestikaan sisältäneet yhtä paljon kiemuroita kuin perjantain kolmosten kuviot, mutta tästä huolimatta radoilta löytyi helposti tiiviitä kuvakulmia. Päivän parhaan valon aikaan pystyi jälleen saamaan kuvia vähän kauempaakin. Yksi kuva herätti erityisesti jälkikäteen huomion – kuva kertoo hyvin pelkistetysti agilityn perusolemuksen, koiran, ohjaajan, esteen sekä tuomarin. Tehdyn rajauksen huomioiden kuvaan olisi vielä saanut kaiken oleellisen tuplasti pidemmälläkin putkella.

KISS = Kuvaaja Is Simple + Stupid 🙂

Koko ATD-kisakuvasto on äheltämisen jälkeen vihdoinkin kokonaisuudessaan nähtävillä osoitteessa //koirakuvat.kuvat.fi/kuvat/2010-04-02 atd/. Pääkansiossa on myös kuva parista ykkösten ratapiirroksesta.

Ja sitten HAU:n kisakuvien pariin…

VN:F [1.9.22_1171]
Arvostele kirjoitus
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

[ + ]